ΒΡΑΒΕΙΑ

ΒΡΑΒΕΙΑ

H ΔΩΔΩΝΗ πάντα αφοσιωμένη στην παραγωγή αγνών και αυθεντικών προϊόντων, που ξεχωρίζουν για την υψηλή τους ποιότητα και την Γεύση του Καλού, κάθε χρόνο λαμβάνει μέρος τόσο σε εγχώριους, αλλά και σε διεθνείς θεσμούς υψηλού κύρους, οι οποίοι βραβεύουν και αναδεικνύουν την ποιότητα, τη γεύση, την θετική πορεία και τις καλές πρακτικές των εταιριών. Πιο συγκεκριμένα η ΔΩΔΩΝΗ, από το 2015 μέχρι και σήμερα έχει κερδίσει παγκόσμια κι εγχώρια αναγνώριση, κι έχει επιβραβευτεί επανειλημμένα με διακρίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, επιβεβαιώνοντας τη βαθιά εμπιστοσύνη των καταναλωτών στα προϊόντα της.

Βραβεία ανώτερης γεύσης για τη ΔΩΔΩΝΗ στα Superior Taste Awards

Η ΔΩΔΩΝΗ συνεχίζει να επιβεβαιώνει την αφοσίωσή της στην παραγωγή προιόντων ανώτερης ποιότητας και γεύσης, αποσπώντας για ακόμη μια χρονιά τέσσερις σημαντικές διακρίσεις στα διεθνή βραβεία Superior Taste Awards 2024. Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας, μια ανεξάρτητη οργάνωση που αξιολογεί και πιστοποιεί τη γεύση και την ποιότητα των τροφίμων.

2024

Διάκριση της ΔΩΔΩΝΗ στα Chefs’ Choice Awards 2024

Συνολικά τέσσερα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ ξεχώρισαν και διακρίθηκαν στο πλαίσιο της τελετής απονομής των «Chefs’ Choice Awards 2024», που πραγματοποιήθηκε στις 5 Απριλίου αποκαλύπτοντας τις προτάσεις, την γκάμα των υλικών και τις πρώτες ύλες που προτιμούν και βραβεύουν οι Έλληνες σεφ στις γαστρονομικές τους δημιουργίες.

2024

Η ΔΩΔΩΝΗ Αναδεικνύεται «Healthy Food & Beverage Brand Of The Year» για Ακόμα μια Χρονιά

Η εταιρεία απέσπασε την κορυφαία διάκριση και συνολικά 7 βραβεύσεις
Λίγο πριν την εκπνοή του 2023, η ΔΩΔΩΝΗ, στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Healthy Food & Beverage Awards, που πραγματοποιήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου, απέσπασε την υψηλότερη διάκριση του θεσμού και αναδείχθηκε «Healthy Food & Beverage Brand Of The Year». Επιπλέον της κορυφαίας διάκρισης η εταιρεία απέσπασε 4 GOLD βραβεία για το Γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό, τη Φέτα Π.Ο.Π ΔΩΔΩΝΗ με 40% λιγότερο αλάτι, το γαλοτύρι ΔΩΔΩΝΗ, καθώς και για τα Σνακ Φέτας, 1 BRONZE βραβείο για το Παραδοσιακό γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ και 1 SILVER για το ΔΩΔΩΝΗ Spread.

2023

Η ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. Βραβεύεται με Χάλκινο Βραβείο στα BITE Awards για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό του Μοντέλου Λειτουργείας της με το Galaxy ERP

Η ΔΩΔΩΝΗ στο πλαίσιο των BITE Awards βραβεύτηκε με το Χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Έργα Πληροφορικής Μεγάλης Εμβέλειας». Η βράβευση αυτή αναγνωρίζει την εξαιρετική προσπάθεια της εταιρίας στον ψηφιακό τομέα, με επίκεντρο τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό του Μοντέλου Λειτουργίας της, με τη βοήθεια του Galaxy ERP.

2023

Crystal Taste Award και Χρυσά Αστέρια για αγαπημένα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ

Με την ανώτατη διάκριση γεύσης (3 χρυσά αστέρια) και με βαθμολογία πάνω από 90% διακρίθηκαν η Φέτα Π.Ο.Π ΔΩΔΩΝΗ και το DODONI Authentic Greek Yogurt 2%, το οποίο έλαβε συμπληρωματικά και το Crystal Taste Award καθώς απέσπασε για 3η συνεχόμενη χρονιά 3 χρυσά αστέρια, αντικατοπτρίζοντας την συνεχής επιδίωξη της ΔΩΔΩΝΗ για αριστεία και την ικανότητά της να προσφέρει με συνέπεια μια απαράμιλλη γευστική εμπειρία. Επιπλέον, με την ανώτατη διάκριση των 2 αστεριών, ξεχώρισαν αγαπημένα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ όπως το Γαλοτύρι ΔΩΔΩΝΗ, το ΔΩΔΩΝΗ πρόβειο γιαούρτι και η διαχρονική
ΔΩΔΩΝΗ Κεφαλογραβιέρα Π.Ο.Π.

2023

ΔΩΔΩΝΗ: Βράβευση για Εξαγωγική Αριστεία στα Greek Exports Awards 2023

Η ΔΩΔΩΝΗ απέδειξε για ακόμα μια φορά τη δέσμευσή της στην αριστεία αποσπώντας τέσσερεις νέες διακρίσεις στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Greek Exports Awards 2023, που πραγματοποιήθηκε στις 21 Απριλίου και ανέδειξε τις πιο σημαντικές εταιρείες στον τομέα των εξαγωγών.
Η εταιρεία έλαβε Χρυσό βραβείο στις κατηγορίες Top Innovation in Exports & Top Branded Product για τη Φέτα Π.Ο.Π. ΔΩΔΩΝΗ και Ασημένιο βραβείο στις κατηγορίες Top Greek Export Company & Τop Industrial Export Company.

2022

Διάκριση της ΔΩΔΩΝΗ στα Food Experts’ Awards, των FEA 2023

Επτά νέες διακρίσεις απέσπασε η ΔΩΔΩΝΗ στο πλαίσιο των διεθνούς εμβέλειας βραβείων, Food Experts’ Awards, των FEA 2023. Με γνώμονα την αφοσίωση, την εξαιρετική δουλειά και την αριστεία της σε τομείς όπως η
καινοτομία, η ποιότητα, η ασφάλεια των τροφίμων, η ανάπτυξη, η διαχείριση και η επιτυχία στην επίτευξη υψηλών επιχειρηματικών και τεχνολογικών στόχων και επιδιώξεων συνυφασμένων με την επιστήμη των τροφίμων, η ΔΩΔΩΝΗ έλαβε από ένα Χρυσό βραβείο στις κατηγορίες:
• Food Safety Culture Stand Out – για την κουλτούρα και την νοοτροπία ασφάλειας των τροφίμων του οργανισμού
• Food Innovation Stand Out – για τα τραγανά σνακ Φέτας, ψημένα με 100% Φέτα Π.Ο.Π ΔΩΔΩΝΗ
• Top Less, Low or High Product – για την παραγωγή της Φέτας ΔΩΔΩΝΗ 40%
Λιγότερο αλάτι και του ΔΩΔΩΝΗ Ελαφρύ
• DODONI Great VEGAN's choice – για τη σειρά φυτικών επιδορπίων ΔΩΔΩΝΗ Plant’d
• Top Free of or with No Product – για το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ στραγγιστό 2%, χωρίς λακτόζη
• Food Brand Marketing Stand Out – για την 360° καμπάνια του ΔΩΔΩΝΗ με Φρούτα
Επιπλέον, έλαβε ένα Ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Food Product Integrity Stand Out το οποίο εστίασε στη φιλοσοφία, το όραμα, την ηθική και την οργάνωση της ΔΩΔΩΝΗ.

2022

H ΔΩΔΩΝΗ «Healthy Food Brand of the Year» στα Healthy Food Awards 2023

Η εταιρεία απέσπασε συνολικά επτά βραβεία. Η ΔΩΔΩΝΗ, στο πλαίσιο των Healthy Food Awards 2023, απέσπασε την υψηλότερη διάκριση του θεσμού και διακρίθηκε ως «Healthy Food Brand of the Year», γεγονός που επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά την υψηλή ποιότητα και μοναδική διατροφική αξία των προϊόντων που παράγει. Παράλληλα, απέσπασε δύο Χρυσά βραβεία για τα νέα φυτικά επιδόρπια ΔΩΔΩΝΗ Plant’d και για το ΔΩΔΩΝΗ Ελαφρύ. Επιπλέον, με τρία Ασημένια βραβεία βραβεύτηκαν η Φέτα
ΔΩΔΩΝΗ Π.Ο.Π. με 40% λιγότερο αλάτι, το Γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό 2% και το ΔΩΔΩΝΗ με Φρούτα.

2022

Μεγάλη διάκριση για τη ΔΩΔΩΝΗ στα Great Taste Awards 2022

Η εταιρεία συμμετείχε με επιλεγμένα προϊόντα, αποσπώντας ιδιαίτερα θετικές κριτικές. 7 χρυσά αστέρια απέσπασε συνολικά η ΔΩΔΩΝΗ για τα εξαίρετα προϊόντα της στα φετινά Great Taste Awards, το μεγαλύτερο διαγωνισμό γευσιγνωσίας με εκατοντάδες συμμετοχές από όλο τον κόσμο. Εστιάζοντας σταθερά στην παραγωγή προϊόντων που ξεχωρίζουν για τη μοναδική τους γεύση, τη Γεύση του Καλού, η ΔΩΔΩΝΗ διακρίθηκε για ακόμα μία χρονιά, αποσπώντας πολύ θετικές κριτικές για την έμφαση που δίνει στη δημιουργία προϊόντων κορυφαίας ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας.

2022

Διακεκριμένοι σεφ επιλέγουν και βραβεύουν τα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ

5 αγαπημένα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ ξεχώρισαν στο πλαίσιο των Chef Choice Awards 2022. Η ποιότητα, η άριστη πρώτη ύλη και η κορυφαία γεύση αγαπημένων προϊόντων ΔΩΔΩΝΗ συνέβαλαν στη διάκριση τους, στο πλαίσιο των Chef Choice Awards 2022, που διοργανώθηκαν για πρώτη φορά στην  λλάδα από την Boussias και το Hotel & Restaurant Daily. Συγκεκριμένα, στην κατηγορία «Cheese & Dairy Products» η ΔΩΔΩΝΗ μονοπώλησε καθώς το Κατσικίσιο τυρί ΔΩΔΩΝΗ απέσπασε τη διάκριση “Winner”, η Φέτα Π.Ο.Π. ΔΩΔΩΝΗ διακρίθηκε ως “Ηighly Rated” και το ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό Κλασσικό με το ΔΩΔΩΝΗ Βούτυρο αγελάδος να συγκαταλέγονται επίσης στα προϊόντα που ξεχώρισαν, με την ένδειξη “Shortlisted”. Παράλληλα, στην κατηγορία «The Vegan Choice» το νέο ΔΩΔΩΝΗ Plant’d διακρίθηκε ως “Ηighly Rated”.

2022

ΔΩΔΩΝΗ: Διάκριση στα Bravo Sustainability Dialogues & Awards 2022

Η εταιρεία βραβεύεται για 4η φορά στο πλαίσιο του θεσμού.
Η ΔΩΔΩΝΗ διακρίθηκε για ακόμα μία χρονιά στα “Bravo Sustainability Dialogues & Awards 2022”, στον πυλώνα “Bravo Society”, για τη Διαρκής Στήριξη της Ελληνικής Κοινωνίας, η οποία λαμβάνει χώρα από το 2013 έως και σήμερα. Συγκεκριμένα, και ύστερα τη διαδικασία αξιολόγησης των Επιτροπών και της δημόσιας ψηφοφορίας του ευρύτερου κοινού στα Bravo Awards 2022, η ΔΩΔΩΝΗ διακρίθηκε για το συνεχές κοινωνικό πρόγραμμα τη «Η Γεύση του Καλού» , μέσω του οποίου ,φέτος, προχώρησε σε παραγωγή 10,5 τόνων ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό γιαούρτι ελαφρύ 2% το οποίο διατέθηκε σε φορείς που δραστηριοποιούνται στην Ήπειρο, στην Αττική, στην Ξάνθη & Δράμα καθώς και σε Νησιά του Αργοσαρωνικού και του Βορείου Αιγαίου.

2022

Τριπλή διάκριση της ΔΩΔΩΝΗ στα Made in Greece 2022

H εταιρεία απέσπασε 1 χρυσή και 2 ασημένιες διακρίσεις.
Η ΔΩΔΩΝΗ τιμήθηκε με 3 ξεχωριστές διακρίσεις στα βραβεία-θεσμό για την ελληνική επιχειρηματικότητα, Made in Greece Awards, σε μία λαμπρή τελετή η οποία έλαβε χώρα τη Δευτέρα 20 Ιουνίου, στο Περιστύλιο του Ζάππειου Μεγάρου. Η εταιρεία έλαβε χρυσό βραβείο στην Κατηγορία «Εξαγωγική Αριστεία» για την εξαιρετική εξαγωγική της δραστηριότητα, αποδεικνύοντας στην πράξη την εξέλιξη της όλα αυτά τα χρόνια, αποτελώντας περήφανο πρεσβευτή της ελληνικής διατροφής και των ελληνικών προϊόντων σε
περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως.

2022

Παγκόσμια διάκριση για τα ΔΩΔΩΝΗ Plant'd

Τα νέα προϊόντα ξεχώρισαν με χρυσά αστέρια.
Τα νέα φυτικά επιδόρπια βρώμης, ΔΩΔΩΝΗ Plant’d, απέσπασαν τις πρώτες τους διακρίσεις, στα Superior Taste Awards 2022, του παγκοσμίως αναγνωρισμένου Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης. Συγκεκριμένα, το ΔΩΔΩΝΗ Plant’d Βρώμη- Μήλο – Κανέλλα βραβεύτηκε με 2 χρυσά αστέρια, ξεχωρίζοντας για την υψηλή ποιότητά του και γεύση του. Επιπλέον το ΔΩΔΩΝΗ Plant’d Βρώμη- Βανίλια και το ΔΩΔΩΝΗ Plant’d Βρώμη βραβεύτηκαν με 1 χρυσό αστέρι. Η νέα σειρά των ΔΩΔΩΝΗ Plant’d αποτέλεσε το μοναδικό προϊόν στο είδος του που διακρίθηκε παγκοσμίως στον διαγωνισμό, στην κατηγορία “Products Alternative to Dairy”.

2022

Διάκριση της ΔΩΔΩΝΗ στα Healthy Diet Awards 2022

Χρυσή και Bronze διάκριση για αγαπημένα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ.
Τρείς σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η ΔΩΔΩΝΗ στο πλαίσιο των “Ηealthy diet Awards 2022”, έναν θεσμό που έχει ως στόχο την επιβράβευση εταιρειών για την αριστεία και την καινοτομία τους σε προϊόντα που προάγουν την ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή, αποδεικνύοντάς για ακόμα μια χρονιά την υψηλή ποιότητα και μοναδική διατροφική αξία των
προϊόντων της.

2022

Χρυσά Αστέρια για 14 προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ

Αγαπημένα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ απέσπασαν σημαντικές διακρίσεις
Στο πλαίσιο του φετινού διαγωνισμού Superior Taste Awards, του Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης, η ΔΩΔΩΝΗ απέσπασε κορυφαίες διακρίσεις και για τα 14 προϊόντα με τα οποία συμμετείχε, αποδεικνύοντας για ακόμα μια χρονιά την ανώτερη ποιότητα και γεύση των προϊόντων που παράγει.

2022

H ΔΩΔΩΝΗ πάντα Εcovadis

H ΔΩΔΩΝΗ κατατάχθηκε ανάμεσα στο 7% των κορυφαίων εταιριών παγκοσμίως σε θέματα Βιωσιμότητας και ΕΚΕ, σύμφωνα με αξιόλογη που έλαβε από την EcoVadis βάσει αξιολόγησης σε τρεις πυλώνες: τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί και υποστηρίζει τους προμηθευτές της, το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της και τις πολιτικές απασχόλησης και σεβασμού.

2021

Specialist Awards

- Χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Προϊόν ειδικής διατροφής» για τη φέτα ΔΩΔΩΝΗ Lactose free.
- Ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Εξαγώγιμο προϊόν» για τα προϊόντα Twin pack φέτα και τη Φέτα Crumble.
- Χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Γαλακτοκομικό είδος» για το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό 8%
- Χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Τυρί» για την Πρόβεια γραβιέρα και το ημίσκληρο τυρί ΤουΤοστ

2021

Healthy Diet Awards

- Silver βραβείο για το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Ηπειρώτικο Στραγγιστό 2%
- Bronze βραβείο για το Κατσικίσιο γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ

2021

Superior Taste Awards 2021

- 3 χρυσά αστέρια για το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό με 2% λιπαρά και για τη Φέτα Π.Ο.Π. ΔΩΔΩΝΗ.

- 2 χρυσά αστέρια για τη Βαρελίσια Φέτα ΔΩΔΩΝΗ Π.Ο.Π,

- 2 χρυσά αστέρια για το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ στραγγιστό χωρίς λακτόζη 2%

- 2 χρυσά αστέρια για το τυρί ΔΩΔΩΝΗ ελαφρύ με λιγότερα λιπαρά

2021

Bravo Sustainability Awards 2021

- Στον πυλώνα Bravo Governance, η ΔΩΔΩΝΗ διακρίθηκε ως προς την ισχυρή εφαρμογή στρατηγικών σε θέματα Βιωσιμότητας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί στηρίζοντας έμπρακτα την περιοχή της Ηπείρου, τον ελληνικό πρωτογενή τομέα αλλά και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.
- Στον Πυλώνα Bravo Society, η ΔΩΔΩΝΗ διακρίθηκε στο πλαίσιο του συνεχούς κοινωνικού προγράμματος «Η Γεύση του Καλού», μέσω του οποίου στήριξε ευπαθείς και οικονομικά ευάλωτες ομάδες ανθρώπων στις Περιφέρειες της Ηπείρου και της Αττικής, από την εξάπλωση του πρώτου κύματος του COVID-19.

2021

World Cheese Awards 2021

- Χρυσή διάκριση για το Κεφαλοτύρι ΔΩΔΩΝΗ
- Ασημένια διάκριση το Γαλοτύρι ΔΩΔΩΝΗ
- Χάλκινη διάκριση το ημίσκληρο τυρί ΔΩΔΩΝΗ ΤουΤοστ

2021

Ecovadis 2020

Η ΔΩΔΩΝΗ κατατάχθηκε ανάμεσα στο 10% των κορυφαίων γαλακτοβιομηχανιών παγκοσμίως σε θέματα Βιωσιμότητας και ΕΚΕ, σύμφωνα με αξιόλογη που έλαβε από την EcoVadis, μία από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες αξιολόγησης δεικτών Βιωσιμότητας στον κόσμο.

2020

Superior Taste Awards 2020

- 3 χρυσά αστέρια για το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ στραγγιστό χωρίς λακτόζη
- 2 χρυσά αστέρια για το πρόβειο γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ και το κατσικίσιο γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ
- 1 χρυσό αστέρι για το ημίσκληρο τυρί ΔΩΔΩΝΗ ΤουΤοστ.

2020

Bravo Awards 2019

Έπαινος για τη συνεχής στήριξη της μεγαλύτερης ζώνης γάλακτος στην Ελλάδα.

2019

Μade in Greece Awards 2019

- Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Εξαγωγική Αριστεία Καταναλωτικού Προϊόντος
- Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Βραβείο Επωνύμου Καταναλωτικού Προϊόντος για τη Φέτα ΠΟΠ ΔΩΔΩΝΗ

2019

Greek Export Awards 2019

- Χρυσό βραβείο στην κορυφαία κατηγορία του θεσμού Top Greek Export Company

- Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Top Greek Export Product για την πασίγνωστη Φέτα Π.Ο.Π ΔΩΔΩΝΗ

2019

Superior Taste Awards 2019

− 3 χρυσά αστέρια για το κατσικίσιο τυρί ΔΩΔΩΝΗ
− 2 χρυσά αστέρια για το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Ηπειρώτικο στραγγιστό 2% και 6%,
− 2 χρυσά αστέρια για το Greek Yoghurt 0%
− 3 χρυσά αστέρια για το Greek Yoghurt 10%
− 2 χρυσά αστέρια για το Greek Yoghurt 5%
− 2 χρυσά αστέρια για την κεφαλογραβιέρα ΠΟΠ και το Γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Κλασικό
− 2 χρυσά αστέρια για τη φέτα χωρίς λακτόζη
− 1 χρυσό αστέρι για το κατσικίσιο γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ

2019

iabMIXX awards 2019

4 βραβεία για το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Κλασικό για την digital καμπάνια «Γεύση από ΔΩΔΩΝΗ» που σχεδίασε η McCann Worldgroup

2019

Superior Taste Awards 2018

- 3 χρυσά αστέρια για την φέτα ΔΩΔΩΝΗ
- 3 χρυσά αστέρια για το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Κλασικό 2%

2019

Great Taste Awards 2018

Η εταιρεία απέσπασε πολύ θετικές κριτικές και τη διάκριση ενός αστεριού για την πασίγνωστη φέτα ΔΩΔΩΝΗ και το Χαλλούμι ΔΩΔΩΝΗ

2019

Effie Awards Hellas 2018

H ΔΩΔΩΝΗ απέσπασε το βραβείο Gold Effie στην κατηγορία Τρόφιμα/Γαλακτοκομικά για την τηλεοπτική καμπάνια ο «κύριος Πρόβατος», με την υποστήριξη του ομίλου ΜcCann Athens/McCann Worldgroup

2019

eu.Web Awads 2018

Διάκριση της ΔΩΔΩΝΗ στην κατηγορία Special Commendation για το www.dodoni.eu

2018

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 2018

Διάκριση για την ΔΩΔΩΝΗ, κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου, στην κατηγορία “TURNAROUND BUSINESS”

2018

Sales Excellence 2017

Χρυσό Βραβείο για την ΔΩΔΩΝΗ στην ενότητα «Εξαιρετική Απόδοση στις Πωλήσεις» και συγκεκριμένα στην κατηγορία «Αύξηση εξαγωγών»

2017

Made in Greece Awards 2017

Έπαινος για τη φέτα ΔΩΔΩΝΗ στις κατηγορίες «Επώνυμο Ελληνικό Προϊόν» & «Εξαγωγική Αριστεία Καταναλωτικού Προϊόντος» και έπαινος για την crumbled Φέτα ΔΩΔΩΝΗ στην κατηγορία «Καινοτόμο Προϊόν»

2017

Superior Taste Awards 2016

- 3 χρυσά αστέρια για το κατσικίσιο τυρί
- 3 χρυσά αστέρια για το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Κλασικό 8%
- 2 χρυσά αστέρια για την κεφαλογραβιέρα
- 2 χρυσά αστέρια για το τυρί «ΔΩΔΩΝΗ Ελαφρύ»

2016

International Cheese Awards 2016

Ασημένιο βραβείο για τη φέτα ΔΩΔΩΝΗ σε κύβους, ένα ελληνικό προϊόν που ανήκει στην σειρά των προϊόντων της εταιρείας για το εξωτερικό

2016

Greek Export Awards 2016

- Χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Top Export Brand» των Greek Export Awards 2016
- Ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Τop Greek Export Company»
- Ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Top Branded Export Product»

2016

Ermis Awards 2016

11 βραβεία απέσπασε συνολικά η ΔΩΔΩΝΗ με την υποστήριξη του ομίλου ΜcCann Athens/McCann Worldgroup, στο σύνολο των κατηγοριών της ενότητας Ermis

2016

Ad Effie Awards Hellas 2016

H ΔΩΔΩΝΗ απέσπασε το βραβείο Gold Effie στην κατηγορία Τρόφιμα/Γαλακτοκομικά για την καμπάνια «Αληθινό Γιαούρτι», με την υποστήριξη του ομίλου ΜcCann Athens/McCann Worldgroup

2016

Superior Taste Awards 2015

- 3 χρυσά αστέρια για τη φέτα ΔΩΔΩΝΗ
- 3 χρυσά αστέρια για το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Κλασικό 2%

2015