Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΩΔΩΝΗ

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗ ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ

Η γεύση του καλού από το 1963 μέχρι σήμερα.

Με σεβασμό στην παράδοση και το περιβάλλον, με διαλεχτά υλικά και όλη τη νοστιμιά της Ηπείρου, δημιουργούμε αγνά, αυθεντικά προϊόντα που καλύπτουν κάθε γευστική επιθυμία κερδίζοντας βασική θέση στο τραπέζι σας.

Η ιστορία μας ξεκίνησε το 1963, σε μία μικρή μονάδα παστερίωσης φρέσκου γάλακτος που μάζευε γάλα από τους κτηνοτρόφους της Ηπείρου για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής. Τώρα πάνω από μισό αιώνα μετά, έχουμε σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση παραγωγής φέτας Π.Ο.Π και αποτελούμε την πρώτη εταιρεία που εκπροσωπεί τη γεύση της Ηπείρου, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε περισσότερες από 50 χώρες του κόσμου. 

Πάνω απ’ όλα η ποιότητα.

Από την ίδρυση μας, η αφοσίωση στην ποιότητα είναι αυτό που μας καθοδηγεί. Με πάθος και φροντίδα, επενδύουμε διαρκώς σε ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Ποιότητας, υψηλών προδιαγραφών. Επιλέγουμε με προσοχή τους ανθρώπους μας, διαλέγουμε την καλύτερη πρώτη ύλη και τη μεταφέρουμε με απόλυτη ασφάλεια σε εργοστάσια υψηλής τεχνολογίας με έναν και μόνο στόχο: να φτάσουν στα χέρια σας προϊόντα που ξεχειλίζουν από φρεσκάδα, ποιότητα, γεύση και τα όλα τα αρώματα της ΔΩΔΩΝΗ.

Αγαπημένες γεύσεις σε 5 ηπείρους. 

Συνδυάζοντας μοναδικά τις παραδοσιακές μεθόδους με την καινοτομία, καταφέρνουμε να αναπτυσσόμαστε διαρκώς και να ανταποκρινόμαστε άμεσα στις εξελίξεις και στις προτιμήσεις των καταναλωτών παγκοσμίως, πρεσβεύοντας περήφανα τα ελληνικά προϊόντα. Σήμερα, με παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες, στηρίζουμε τις εξαγωγές στην Ελλάδα και προσφέρουμε σε όλους την ευκαιρία να απολαύσουν τις γεύσεις μας.

60 χρόνια Μεγαλώνουμε Μαζί.

Εδώ και 6 δεκαετίες επιτυχημένης πορείας, υπηρετούμε αδιάκοπα το όραμα για άριστη ποιότητα και γεύση.  Με περισσότερους από 100 κωδικούς γαλακτοκομικών, τυροκομικών, φυτικών προϊόντων και αλμυρών σνακ, οι «γεύσεις του καλού», πρωταγωνιστούν στην καθημερινότητά μας και σε όλο τον κόσμο.

Η Νο1 Φέτα Π.Ο.Π ΔΩΔΩΝΗ, το αγαπημένο στραγγιστό γιαούρτι, τα νόστιμα κίτρινα τυριά, αλλά και τα πρωτοποριακά φυτικά προϊόντα, είναι μερικά από τα προϊόντα που μας ξεχωρίζουν.

Τα συστατικά της επιτυχίας.

Ξέρετε τι κάνει τη «γεύση του καλού» ξεχωριστή; Η ψυχή και το μεράκι που προσθέτουμε σε κάθε συνταγή μας. Οι άνθρωποί μας, που εργάζονται με πάθος και αγάπη και αυτό αποτυπώνεται στα προϊόντα μας. Η τοπική κοινωνία, που στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια το όραμά μας και εμείς ανταποδίδουμε στηρίζοντας τον πολιτισμό, την εκπαίδευση, τον αθλητισμό και την κοινωνία της Ηπείρου. Οι φίλοι μας σε περισσότερες από 50 χώρες, που επιλέγουν ΔΩΔΩΝΗ. Με τις εξαγωγές, μεταφέρουμε την ηπειρώτικη νοστιμιά, παντού, παρουσιάζοντας προϊόντα από 100% αγνό γάλα, φτιαγμένα με παραδοσιακές μεθόδους.

Έτσι φτιάχνεται η γεύση του καλού, χάρη στους ανθρώπους μας, χάρη στις ποιοτικές πρώτες ύλες, χάρη σε εσάς!

Οι αξίες μας.

Πίσω από κάθε προϊόν, κάθε κουταλιά, κάθε μπουκιά, κρύβεται η αγνή πρώτη ύλη, η ελληνική κληρονομιά, η παράδοση που αγκαλιάζει τις σύγχρονες τάσεις. Εδώ και περισσότερο από μισό αιώνα, δημιουργούμε με αφοσίωση εκλεκτά προϊόντα σε γεύση και ποιότητα, παραμένοντας πιστοί στις αρχές μας, στην αυθεντικότητα, το ήθος, την περηφάνεια και την ακεραιότητα.

Παίρνουμε το καλύτερο από τη φύση και το παρελθόν μας. Είμαστε περήφανοι  για τα προϊόντα μας. Παράγουμε με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο. Θέτουμε υψηλούς στόχους, εργαζόμαστε σκληρά, για να σας προσφέρουμε με κάθε γεύση ΔΩΔΩΝΗ το λιγότερο που μπορούμε, τη γεύση του καλού.