ΕΞΑΓΩΓΕΣ

Η γεύση της ΔΩΔΩΝΗ, κατακτά τον κόσμο

Μια ιστορία αγάπης για την ελληνική γεύση, μια ιστορία που συνεχίζει να γράφεται με πάθος και αφοσίωση και ταξιδεύει σε περισσότερες από 50 χώρες, για να συνεχίσουν να γεύονται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι.

Κάθε μπουκιά από τα φημισμένα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ κουβαλά την αυθεντικότητα και την αγάπη της ελληνικής γης, ταξιδεύοντας τη γεύση και στις πέντε ηπείρους. Στα ράφια μεγάλων σούπερ μάρκετ ανά τον κόσμο, η ΔΩΔΩΝΗ κατέχει μια ξεχωριστή θέση, μεταφέροντας και εκπροσωπώντας την ελληνική γεύση και παράδοση 60 χρόνων.

Όλα αυτά τα χρόνια η ΔΩΔΩΝΗ έχει αποδείξει ότι είναι πολλά περισσότερα από μία εταιρεία, είναι η συνέχεια μίας παράδοσης με αποστολή να φέρουμε μία ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία με αρώματα και γεύσεις Ηπείρου, στα τραπέζια των ανθρώπων παγκοσμίως. Από την Ολλανδία μέχρι την Αμερική και από τη Χιλή μέχρι την Αυστραλία, τα προϊόντα της ΔΩΔΩΝΗ πρεσβεύουν περήφανα την αυθεντική ελληνική γεύση, με τις εξαγωγές να αντιπροσωπεύουν το 50% του συνολικού της κύκλου εργασιών τα τελευταία τρία χρόνια.

Η Φέτα Π.Ο.Π ΔΩΔΩΝΗ, η ναυαρχίδα της εταιρείας, ξεχωρίζει για την πλούσια γεύση και ποιότητά της που φέρει με τη σφραγίδα γνησιότητας. Πολυβραβευμένο προϊόν, οφείλει την ασυναγώνιστη γεύση και ποιότητά του, στο 100% ελληνικό, παστεριωμένο αιγοπρόβειο γάλα που χρησιμοποιείται για την παρασκευή του. Από το 1980, η Φέτα Π.Ο.Π ΔΩΔΩΝΗ εξάγεται ως επώνυμο προϊόν και κάθε χρόνο ταξιδεύει σε περισσότερες από 50 χώρες. Το Χαλλούμι Π.Ο.Π ΔΩΔΩΝΗ είναι διαθέσιμο σε 38 χώρες, ενώ το ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ το απολαμβάνουν άνθρωποι σε 27 χώρες.

Δεν σταματήσαμε όμως εκεί, συνεχίζουμε να δημιουργούμε και να καινοτομούμε παράγοντας 47 διαφορετικούς κωδικούς Φέτας, όπως βιολογική, βαρελίσια, χωρίς λακτόζη, με λιγότερο αλάτι, σε κύβους και crumbled, με στόχο να «απαντήσουμε» στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών.

Ισχυρά μας «όπλα» αποτελούν διαχρονικά ο σεβασμός στην ελληνική παράδοση, αλλά και η καινοτομία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα DODONI Plant’d, τα νέα φυτικά προϊόντα και επιδόρπια με βάση τη βρώμη.

Η παρουσία μας σε μεγάλες διεθνείς εκθέσεις τροφίμων και ποτών όπως Anuga, Sial και Gulf Food, καθώς και οι διακρίσεις σε σημαντικούς διεθνείς θεσμούς, όπως Superior Taste Awards, World Cheese Awards, Great Taste Awards κλπ.,  υπογραμμίζουν την αφοσίωσή μας σε αυτές τις αξίες.