ΟΙ ΓΕΥΣΕΙΣ
ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ

ΟΙ ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ

Η ποιότητα έχει πρωταρχική σημασία για τη ΔΩΔΩΝΗ. Γι’ αυτό, τα προϊόντα μας πιστοποιούνται από διεθνή πρότυπα ασφάλειας και διαχείρισης της ποιότητας των τροφίμων (BRC, IFS, ISO 22000, ISO 9001), που εγγυώνται την ασφάλεια και την ποιότητά τους. Ακολουθώντας τις νέες διατροφικές ανάγκες και τάσεις, εισάγουμε vegan προϊόντα και επιδόρπια, καθώς και προϊόντα με λιγότερο αλάτι, λιγότερα λιπαρά και χωρίς λακτόζη, προωθώντας πιο υγιεινές επιλογές διατροφής.

Η πρώτη ύλη, το γάλα μας, προέρχεται, κυρίως από τοπικούς παραγωγούς και οικογενειακές φάρμες. (Συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 2500 παραγωγούς και  συλλέγουμε το 60% του αγελαδινού, το 45% του πρόβειου και το 52% του γιδινού γάλακτος από την περιφέρεια της Ηπείρου). Με αυτό τον τρόπο, στηρίζουμε τις τοπικές οικονομίες και μπορούμε να εγγυηθούμε για την ποιοτική παραλαβή του. Μέσα από συνεχή εκπαίδευση και προγράμματα ευαισθητοποίησής, για θέματα που αφορούν την υγεία και ευημερία των ζώων, στεκόμαστε δίπλα στους αγρότες μας.  Κάθε σταγόνα του γάλακτος που παράγουμε, είναι απόσταγμα της φροντίδας, της αγάπης και του σεβασμού που έχουμε για τη γη μας.

Στις διαδικασίες παρασκευής των προϊόντων μας, χρησιμοποιούμε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας καθώς και ενέργεια προερχόμενη από το νέο φωτοβολταϊκό πάρκο, στο εργοστάσιό μας στα Ιωάννινα. Επιπλέον, προσπαθούμε να βελτιώνουμε τις συσκευασίες μας, επιλέγοντας πιο βιώσιμα υλικά και λιγότερο πλαστικό. Υποστηρίζουμε με συνέπεια το τρίπτυχο αρχών: Μείωση / Επαναχρησιμοποίηση / Ανακύκλωση.

Δείτε όλες τις πτυχές Βιωσιμότητας

Οι γεύσεις του καλού
Η οικογένειά μας
Όλα για εσάς
Οι δικοί μας άνθρωποι
Φροντίδα για το περιβάλλον