Η ΔΩΔΩΝΗ Χορηγός του Διεθνούς Τουρνουά «Βάσω Μπεσκάκη»

Η ΔΩΔΩΝΗ, στηρίζοντας σταθερά αθλητικές οργανώσεις και προάγοντας την ιδέα του “Ευ Αγωνίζεσθαι” ανακοινώνει με χαρά τη χορηγία της στο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ «Βάσω Μπεσκάκη». Στηρίζοντας για πρώτη φορά το συγκεκριμένο τουρνουά, η ΔΩΔΩΝΗ συνεχίζει την παράδοσή της στην υποστήριξη αθλητικών εκδηλώσεων που προάγουν το αθλητικό πνεύμα και τις αξίες της ευγενούς άμιλλας.

Το τουρνουά, το οποίο διοργανώνουν η Εθνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και η Εθνική Γυναικών, θα διεξαχθεί στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων από τις 17 έως τις 19 Ιουνίου φέρνοντας κοντά ομάδες και αθλητές από διάφορες χώρες σε έναν συναρπαστικό – διεθνούς επιπέδου – διαγωνισμό.

Το τουρνουά «Βάσω Μπεσκάκη» είναι αφιερωμένο στη μνήμη της Βάσως Μπεσκάκη, μιας σπουδαίας προσωπικότητας του ελληνικού και του διεθνούς μπάσκετ, που με την αφοσίωση, το πάθος και το ήθος της άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της στον αθλητισμό.

Το πρόγραμμα του τουρνουά έχει ως εξής:

17/6

19.00 Ελλάδα-Κροατία

18/6

18.00 Κροατία-Δανία

19/6

19.00 Ελλάδα-Δανία

Η ΔΩΔΩΝΗ, μέσω της χορηγίας της, αποτελεί αρωγός στην ανάδειξη και προώθηση των τοπικών κοινοτήτων που φιλοξενούν διεθνείς αθλητικούς αγώνες, προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες, που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την μοναδική ομορφιά του τοπίου και να ανακαλύψουν τα ιστορικά μνημεία και τα αξιοθέατα της περιοχής.